top of page

mbrojtjen e të dhënave

Kjo është një politikë e privatësisë. Mbrojtja e të dhënave është një pjesë e rëndësishme e një faqe interneti. Ky shabllon përmban tekst mostër, nuk është i plotë dhe nuk mund të publikohet. Në varësi të veçorive të faqes suaj të internetit, formulimi i politikës suaj të privatësisë do të ndryshojë. Prandaj, pronarët e faqeve të internetit duhet ta përshtatin këtë tekst. Një politikë e privatësisë duhet të listojë të gjithë komponentët e palëve të treta të përdorura në faqen e internetit. Sigurohuni që lidhja me politikën e privatësisë duhet të jetë e aksesueshme nga çdo faqe e faqes së internetit.

bottom of page