top of page

POLITIKA E KOKIVE

1. Çfarë është një cookie?

Një cookie është një skedar i vogël me shkronja dhe numra që shkarkohet në kompjuter kur përdoruesit hyjnë në uebsajte të caktuara. Cookies zakonisht lejojnë një faqe interneti të njohë kompjuterin e një përdoruesi.

Gjëja më e rëndësishme që duhet të dini për cookies të vendosura nga Wix është se ato e bëjnë faqen tonë të internetit pak më miqësore për përdoruesit, p.sh. B. duke ruajtur preferencat e faqes në internet dhe cilësimet e gjuhës.

2. Pse përdorim cookies?

Ne mund të përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për një sërë qëllimesh, të tilla si: i) për mbrojtjen e sigurisë dhe mashtrimit dhe për të zbuluar dhe parandaluar sulmet kibernetike; ii) të jetë në gjendje të ofrojë shërbime të zgjedhura; iii) për të monitoruar dhe analizuar performancën, funksionimin dhe efektivitetin e Shërbimeve tona dhe iv) për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

3. Vështrim i përgjithshëm i biskotave:

Këtu është një përmbledhje e të cilave cookie mund të përdoren në faqet e internetit të Wix.

4. Opsionet:

Për të mësuar më shumë rreth cookies, duke përfshirë: Për të zbuluar se cilat cookie janë vendosur dhe si t'i menaxhoni, fshini dhe bllokoni ato, ju rekomandojmë t'i vizitoniwww.aboutcookies.org osewww.allaboutcookies.org.

 

Përndryshe, është gjithashtu e mundur që shfletuesi në përgjithësi të bllokojë cookies. Për ta bërë këtë, përdoruesit duhet të ndryshojnë cilësimet e cookies në shfletuesin e tyre në përputhje me rrethanat. Këto cilësime zakonisht ndodhen në menynë e shfletuesit nën "Opsionet" ose "Preferencat".

 

Fshirja e kukive tona ose çaktivizimi i skedarëve të ardhshëm ose teknologjitë e gjurmimit mund të rezultojë që disa zona ose veçori të Shërbimeve tona të bëhen të padisponueshme ose të ndikojë ndryshe në përvojën tuaj të përdoruesit.

 

Lidhjet e mëposhtme mund të jenë të dobishme, ose opsioni "Ndihmë" në shfletues.

 

Cilësimet e cookie-t në Firefox

 

Cilësimet e cookie-t në Internet Explorer

 

Cilësimet e kukive në Google Chrome

 

Cilësimet e kukive në Safari (OS X)

 

Cilësimet e kukive në Safari (iOS)

 

Cilësimet e cookie-ve në Android

 

Për të hequr dorë nga Google Analytics dhe për të parandaluar përdorimin e të dhënave tuaja në të gjitha faqet e internetit, ndiqni këto udhëzime:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Ne mund ta përditësojmë këtë politikë të cookie-ve. Ne u kërkojmë përdoruesve të vizitojnë rregullisht këtë faqe për të mbajtur të përditësuar statusin aktual të përdorimit të cookies.

bottom of page